De Martkhal

Rotterdam

Elliniko betekent niets anders dan “Grieks”. Met Elliniko – the all day Greek is een uniek concept geboren met een missie: Rotterdammers en bezoekers aan de havenstad meenemen naar het moderne en eigentijdse Griekenland, waarbij de invloeden van de authentieke Griekse keuken duidelijk merkbaar zijn. Elliniko biedt zowel streetfood als authentiek Griekse gerechten. Het streetfoodassortiment bestaat uit onder andere Griekse pita wraps, plates en mixschotels, sandwiches en salades, Grieks gebak, crêpes en warme en koude koffies van het merk Illy. Heerlijk voor onderweg of thuis maar ook om gelijk van te genieten op het ruimte terras of in het sfeervolle restaurant. Hier heb je spectaculair uitzicht op zowel de binnenzijde van de Markthal als de Laurenskerk.

– Restaurant – Terras – Greek Streetfood – Authentiek Griekse keuken – Afhalen – Bezorgen – 7 dagen per week geopend – Gevestigd in de Markthal –

Geen betere reden om naar Rotterdam te komen dan onze homemade calamaris! Lees meer over onze typisch Griekse appetizer in de recensie van de Gouden Pollepel. The best in town!

Share

+ There are no comments

Add yours